تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

سلام خدمت دوستان عزیزم آموزش امروز ما قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند هست من برای تزیین این خورشت قیسی و گوشت مرغ و گوشت گوسفند را روی سیخ چوبی زدم و سس خورشت را داخل ظرف کشیدم و این خورشت قیسی را برای شما دوستان عزیزم به سبک مجلسی درست کردم . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .

مواد لازم خورشت قیسی و آلو با گوشت مرغ و گوسفند به سبک مجلسی (خورشت شمالی) 

گوشت مرغ قسمت ران ،‌سینه : 700 گرم

گوشت گوسفند : 250 گرم

قیسی و آلو بخارا : 250 گرم

پیاز : 2 عدد بزرگ + 1 عدد کوچک

نمک ، دارچین ،‌ زردچوبه و روغن :‌به میزان لازم

طرز تهیه خورشت قیسی و آلو با گوشت مرغ و گوسفند به سبک مجلسی (خورشت شمالی) 

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم گوشت و  1/5 لیوان آب را داخل آن می ریزیم و ظرف را روی حرارت قرار می دهیم وقتی که آب جوش آمد مقداری زردچوبه و پیاز کوچکی را که داشتیم پوست می گیرم و آن را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم جوش کند و پخته شود .

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

بعد 2 پیاز دیگر را با رنده شده درشت رنده می کنیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و به اندازه 4 تا 5 قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و پیازها را در آن می ریزیم و تفت می دهیم و یک  قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا هم پخته و سرخ شود تقریبا 15 تا 20 طول می کشد

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

گوشت مرغ را به قطعات بزرگ خرد می کنیم

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

بعد گوشت مرغ خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا مرغ پخته و کمی سرخ شود .

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

و رب گوجه را اضافه می کنیم و تا هم خوش رنگ شود و هم لعاب خوبی به غذا بدهد و آن را چند بار به هم می زنیم .

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

بعد قیسی و آلو را به آن اضافه می کنیم 2 تا 3 دقیقه با مواد تفت می دهیم

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

و بعد دارچین ، نمک ، گوشت و آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم

طرزتهیه خورشت قیسی و آلو با مرغ و گوشت گوسفند (خورشت شمالی)

 1 تا 1/5 لیوان به آن آب اضافه می کنیم و آن را روی حرارت کم قرار می دهیم تا غذا جا بیافتد و بعد زمانی که تقریبا 1 تا 1/5 لیوان آب در خورشت باقی مانده باشد خورشت ما آماده است . 





نوع مطلب : غذاهای شمالی، خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، خورشت ها، قیسی، آلو، گوشت مرغ، گوشت گوسفند،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 9 آبان 1394
شنبه 16 آبان 1394 02:03 ب.ظ
چه تزیین قشنگی وصددرصد خوشمزه
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون عزیزم
جمعه 15 آبان 1394 02:06 ق.ظ
به به چه خوش قیافه و اشتها برانگیزه دستپختتون عزیزم
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه
دوشنبه 11 آبان 1394 08:27 ب.ظ
سلام مامان مریم جون خسته نباشید
چه خورشت خوش رنگ ولعابی شده ایده سروش هم عالیهدستتون درد نکنه بااموزش خوبتون
مریم آخوندی سلام سولماز جون عزیزم خیلی ممنونم نظر لطفته گلم
یکشنبه 10 آبان 1394 07:38 ب.ظ
سلام عزیزم.نوش جان.شك ندارم مزه اش بینظیره.اخه تركیب مرغ وقیصی حرف نداره.ممنون ازاموزش.]
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه
یکشنبه 10 آبان 1394 04:01 ب.ظ
سلام
خسته نباشید کارتون واقعا عالیه
نوش جونتون
مریم آخوندی سلام معصومه جان خیلی ممنونم عزیزم
یکشنبه 10 آبان 1394 02:28 ب.ظ
سلام عزیزم
خیلی ممنون از آموزشهای خوبتون - من از طرفدارای پروپا قرص شما هستم - سوالی كه داشتم اینكه گوشت و مرغ با هم تست خوبی داره یا نه ؟
التماس دعا
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم نظر لطفتونه خیلی خوشحالم که غذاهایی که میذارم خوشت میاد به نظر خودم و بچه هام خیلی خوب بود اگه دوست داشته باشی می تونی یک بار امتحان کنی
یکشنبه 10 آبان 1394 12:56 ب.ظ
چقدر خوش آب و رنگ .باید خوشمزه هم باشه . میل برانگیزه . نوش جانتون .
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم خانواده که خیلی خوشون اومد
یکشنبه 10 آبان 1394 10:55 ق.ظ
ظاهرش خییییییییلی شیک و مجلسیه
واقعن احسسسسسسسنت
شبیه کباب اصفهانی شده
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون عزیزم آره عزیزم یه خورده شبیش هست
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت