تبلیغات
باران قاصدک - روش سرخ کردن مرغ
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
روش سرخ کردن مرغ

در این قسمت روش سرخ کردن مرغ یا بریان کردن مرغ را برای شما قرار دادم امیدوارم که مورد پسند شما دوستان عزیز قرار بگیرد برای تزیین این غذا از سیب زمینی سرخ شده و زیتون و کاهو و هویج و ترشی کلم قرمز استفاده کردم

مواد لازم :

مرغ : 2 کیلو

زردچوبه : یک قاشق مرباخوری سرصاف

نمک : یک قاشق چایخوری

روغن جامد : به میزان لازم

 این مقدار برای 5 نفر است

روش سرخ کردن مرغ 

ابتدا مرغ را تمیز می کنیم و به قطعات بزرگ خرد می کنیم و آن را خوب می شوئیم و آن را در آبکش می گذاریم تا آب آن گرفته شود .

روش سرخ کردن مرغ

و بعد نمک و زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم .

روش سرخ کردن مرغ

و روی مرغ خرد شده می ریزیم .

روش سرخ کردن مرغ

و با دست خوب نمک و زرد چوبه را به تمام قسمت های گوشت مرغ می زنیم 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا مواد به خرد مرغ برود.

روش سرخ کردن مرغ

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و آن را روی حرارت کم قرار می دهیم یک ملاقه بزرگ روغن داخل ظرف می ریزیم وقتی که روغن کمی داغ شد مرغ خرد شده را داخل روغن می گذاریم 

روش سرخ کردن مرغ

و در ظرف را می بندیم تا با حرارت کم هم سرخ و هم پخته شود

روش سرخ کردن مرغ

و بعد از نیم ساعت در ظرف را بر می داریم تا آبی که از مرغ خارج می شود همراه روغنی که در ظرف هست آب آن بخار شود و مرغ بهتر سرخ شود و مزه خوبی بگیرد .

روش سرخ کردن مرغ

بعد از 10 دقیقه مرغ های خرد شده را برمی گردانیم تا یکدست سرخ و مغز پخت شود.

روش سرخ کردن مرغ

و  وقتی مرغ ها کاملاً سرخ شدند و آن ها را برمی داریم .

روش سرخ کردن مرغ

و در آبکش فلزی می ریزیم تا روغن آن کاملاً جدا شوند .بعد آن ها را در ظرفی می ریزیم .

روش سرخ کردن مرغ

خوب مرغ سرخ کرده ما آمادست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .





نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خوراک مرغ/ ماهی / اردک / بوقلمون، سرخ کردن، مرغ، تزیین مرغ،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 20 آبان 1394
یکشنبه 1 آذر 1394 08:06 ب.ظ
سلام عزیز دلم خوبی خوشی سلامتی ....روزگار بكامتون عسل....

بسیار عالی و خوشمزه..../
مریم آخوندی سلام تی تی جان خیلی ممنونم عزیزم شما چطورید خیلی خوشحالم که خوشت اومد گلم
سه شنبه 26 آبان 1394 11:29 ب.ظ
وای عالی شده
عجب دورچینایی واسش انتخاب کردی کدبانو
مریم آخوندی خیلی ممنونم برلیان جون تزیین دورچینا سلیقه دختر کوچیکم
سه شنبه 26 آبان 1394 08:39 ب.ظ
هوممممم عجب غذایی
چه تزیین زیبایی
دست مریزاد

سلااااااااااااااااام عزیزدلم
مریم آخوندی سلام زهرا جان خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 25 آبان 1394 11:08 ق.ظ
عالی
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
شنبه 23 آبان 1394 08:29 ب.ظ
سلام ببخشید اب مرغ یا همون سس زرشک پلوی من هیچ وقت خوب نمیشه اصلا میشه خواهش کنم یه بار در بارش توضیح بدین ممنونم ازتون
مریم آخوندی سلام عزیزم سعی می کنم توی آموزش هام قرار بدم عزیزم ولی دقیقا نمی تونم بگم کی تا یه موقع بدقول نشم سعی می کنم حتما توی آموزش هام قرار بدم
شنبه 23 آبان 1394 01:17 ب.ظ
من هیچ وقت تا حالا این روش رو امتحان نکردم. همش حس می کردم که شاید بوی مرغ بمونه. حالا که تو گفتی حتما امتحانش می کنم.
مریم آخوندی امیدوارم که دوست داشته باشید
جمعه 22 آبان 1394 07:26 ب.ظ
به به چه مرغی شده چه تزیین زیبا یی
نوش جانتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته
پنجشنبه 21 آبان 1394 06:25 ب.ظ
سلام مامان مریم جون
ما هم مرغ رو اینجوری سرخ میکنیم البته بدون در وبعد با اب و رب میزاریم بپزه اینجوری که شما درست کردید جالبه مرغا کاملا مغز پخت میشه ایا
مریم آخوندی سلام سولماز جون عزیزم آره گلم کاملا مغز پخت میشه
پنجشنبه 21 آبان 1394 11:23 ق.ظ
چه سیب زمینی خوشگلی
چه مرغی به به
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم قابل شما رو نداره
پنجشنبه 21 آبان 1394 11:20 ق.ظ
سلام
واقعا کار تون حرف نداره خیلی خوش قیافه و بنظر خوش میرسه
عالی شده
چه تزیینی واقعا خوبه

نوش جونتون
مریم آخوندی سلام معصومه جان خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته تزیین کار دختر کوچیکم سمیراست
پنجشنبه 21 آبان 1394 08:59 ق.ظ
سلام عزیزم.ممنون ازاموشتون.
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت