تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه آب انار ترش
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه آب انار ترش

برای درست کردن آب انار ترش از انار جنگلی استفاده می شود که مزه خیلی ترشی دارد  این آب انار در بیشتر غذاهای مازندرانی و گیلانی به خصوص در زیتون پرورده استفاده می شود .

مواد لازم آب انار ترش :

انار : 5 کیلو

آب : یک لیوان کوچک

طرز تهیه آب انار ترش : 

ابتدا انارها را دانه دانه می کنیم برای دانه کردن سریع انار تاج انار را با چاقو برمی داریم و انار را از وسط به چهار قسمت برش می دهیم و انار را در دست چپمان قرار می دهیم (طوری كه پوست سمت خودمان باشد) و با یک وسیله ای چوبی مثل ملاقه ، کف گیر ،‌ و هر وسیله چوبی دیگر شروع به ضربه زدن به انار می کنیم تا کاملاً دانه های انار بیرون بیاید با این روش خیلی سریع دانه های انار درمی آید

بهتر است برای دانه کردن انار آن را در ظرف پلاستیکی بریزید چون ظرف های روی و استیل باعث تغییر رنگ و مزه انار می شود

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم دانه های انار را در آن می ریزیم و به اندازه یک لیوان کوچک آب اضافه می کنیم و روی حرارت گاز قرار می دهیم

طرزتهیه آب انار ترش

وقتی که جوش آمد حرارت را کم می کنیم

طرزتهیه آب انار ترش

حدود نیم ساعت طول می کشد

طرزتهیه آب انار ترش

چند دانه انار را با قاشق برمی داریم و امتحان می کنیم دانه انار را دست بزنید اگر دانه انار پخته شده باشد و سریع از هسته جدا شود حرارت را خاموش می کنیم .

طرزتهیه آب انار ترش

یک آبکش برمی داریم و زیر آبکش هم یک ظرف قرار می دهیم و انارها را داخل آن می ریزیم آبی که را که در ظرف ریخته شد را در ظرف اصلی که روی حرارت بود می ریزیم

 خوب حالا می رویم سراغ دانه های اناری که در آبکش بود ظرف را دوباره زیر آبکش قرار می دهیم و با یک کف گیر یا ملاقه چوبی خوب رویش را می زنیم تا گوشت انار از هسته جدا شود و ولی قبل از این که انارها را داخل ظرف روی حرارت بریزیم یک بار دیگر آن را داخل آبکش می ریزیم شاید موقعی که دانه های انار را با کف گیر می زنیم بعضی هسته ها از آبکش رد شده باشد

طرزتهیه آب انار ترش

خوب حالا آن ها را داخل ظرف روی حرارت می ریزیم

طرزتهیه آب انار ترش

و بعد از این که 20 دقیقه جوش کرد برمی داریم

طرزتهیه آب انار ترش

وقتی سرد شد آن را در ظرف پلاستیکی می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم و هر موقع که احتیاج داشتیم از فریزر می گیریم و با یک قاشق تمیز از آب انار برمی داریم و باز هم آن را در فریزر قرار می دهیم و چون ممکن است کپک بزند .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه آب انار ترش





نوع مطلب : غذاهای شمالی، محصولات خانگی،  رب ها، 
برچسب ها : غذاهای شمالی، رب ها، محصولات خانگی، انار ترش،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 20 آبان 1394
سه شنبه 26 آبان 1394 10:24 ب.ظ
من عاشق انار و ربش و آب انار و لواشکشم
جای من خالی بوده ها؟
مریم آخوندی آخی تقدیم به شما گلم
یکشنبه 24 آبان 1394 08:25 ق.ظ
سلام خانومی.ممنون اشكالی نداره عزیز.هروقت فرصت داشتید برام بكید.بازهم ازاموزش های عالیتون تشكر
مریم آخوندی سلام عزیزم ببخشید دیشب نتونستم بعضی از پیام ها رو جواب بدم شرمنده گلم
شنبه 23 آبان 1394 12:18 ب.ظ
مرسی. اتفاقا دیروز کلی انار برام آوردن.
مریم آخوندی خواهش می کنم عزیزم
جمعه 22 آبان 1394 08:30 ب.ظ
سلام مریم حانوم گل
چند بار خواستم براتون پیام بذارم ولی موفق نمی شدم...تا امشب
آشپزی هاتون دهان آدمو آب میندازه
سلامت باشید در کنار دختر خانوم های گلتون
مریم آخوندی سلام شهداده عزیز خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه امیدوارم شما همیشه سالم و شاد باشید
جمعه 22 آبان 1394 06:20 ب.ظ
سلام مامان مریم گلم
بسیار عالی دست طلا
مریم آخوندی سلام مریم جون خیلی ممنونم عزیزم
پنجشنبه 21 آبان 1394 05:33 ب.ظ
چه خوب که روش درست کردنش روبه ما یاددادید چون واقعا درست کردن اب انارروبلد نبودم مادونه اناررو توی فریزرمیزاریم وبرای زیتون ازش استفاده میکنیم راستی اب انارغیراز زیتون وکال کباب دیگه چه کاربردی داره
مریم آخوندی خیلی ممنونم سولماز جون گلم خوب دیگه این یه غافلگیریه
پنجشنبه 21 آبان 1394 08:08 ق.ظ
سلام خانومی.ممنون..جالب.بودفقط من بعضی وقت هابااین روش اب انارراتااخرش می جوشونم كه رب بدست بیاد.بازهم ممنون.راستی عزیزم اكه امكان داره میزان ونوع ادویه ترشی راهم اموزش بدهید.اخه من باجندروش درست كردم خیلی جالب نبود.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم من آموزش رب انار اینجا گذاشتم http://baraneghasedak.ir/post/183
باشه گلم سعی می کنم آموزشش رو بذارم ولی قول نمیدم دقیقا کی چون می ترسم بدقول شم میزان و مقدارش حتما براتون می نویسم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت