تبلیغات
باران قاصدک - روش سرخ کردن ماهی کیلکا با سس گوجه فرنگی و رب آلوچه
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

روش سرخ کردن ماهی کیلکا با سس گوجه فرنگی و رب آلوچه

کیلکا یکی از ماهیان بومی دریای خزر است که به صورت گروهی زندگی می کند . هر ساله چندین تن از آن صید می شود و کنسرو آن نیز در فروشگاه ها عرضه می گردد . کیلکا ماهی ارزانی است که با وجود ارزانی خوشمزه نیز هست و چون استخوان های آن نیز حین سرخ کردن ترد و قابل خوردن می شود ،‌منبع غنی از کلسیم نیز می تواند باشد و برای رشد کودکان مناسب است .

مواد لازم

ماهی کیلکا : 700 گرم

روغن : به میزان لازم برای سرخ کردن

نمک ،‌زردچوبه ، پودر آویشن : به مقدار لازم

مواد لازم برای سس ماهی:

رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری 

رب آلوچه : یک قاشق غذاخوری

 

روش سرخ کردن ماهی کیلکا : 

سر کیلکاها را بردارید و کمی از شکمش را پاره کنید و محتویات شکمش را خالی کنید و ماهی ها را بشوئید و آن ها را در آبکش بریزید و بگذارید تا خشک شود .

روش سرخ کردن ماهی کیلکا با سس گوجه فرنگی و رب آلوچه

بعد نمک ،‌ زردچوبه و پودر آویشن را با هم مخلوط می کنیم

  روی ماهی می ریزم

و بعد با دست ماهی را زیر و رو می کنیم تا کاملاً این مواد با ماهی مخلوط شود و بوی ماهی گرفته شود .

تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شد و بعد روغن می ریزیم وقتی که داغ شد

ماهی ها را در آن می ریزیم و سرخ می کنیم

مواظب باشید ماهی نسوزد و روغنی که ماهی را در آن قرار دادیم دود نکند و هر دو طرف ماهی را سرخ می کنیم و بعد آن ها را در ظرف می چینم و تزیین می کنیم .

سس ماهی

ابتدا رب گوجه و آلوچه را با مقداری آب (3 تا 4 قاشق غذاخوری) مخلوط می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می گذاریم 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم تا مقدار کمی داغ شود و بعد رب گوجه و رب آلوچه را اضافه می کنیم و مقداری نمک و دارچین و پودر آویشن به آن اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد و 2 تا 3 قاشق غذاخوری به آن آب اضافه می کنیم و کمی که غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم

این هم از ماهی کیلکاهای ما همراه با سس






نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، سس ها، خوراک دریایی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خوراک مرغ / ماهی / اردک / بوقلمون، خوراک دریایی، سس ها، ماهی کیلکا، تزیین ماهی کیلکا،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 24 آبان 1394
چهارشنبه 27 آبان 1394 10:33 ب.ظ
سلام مامان مریم عزیز
مثل همیشه عالی شده مخصوصا سس مخصوصش روش جالبی بود ممنون از شما
مریم آخوندی سلام سولماز جان خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 27 آبان 1394 02:15 ب.ظ
دستور پخت قلیه ماهی کیلکا، برای دوستان عزیز، حتما از طعم و مزه این قلیه متعجب خواهید شد.

مواد لازم:
ماهی کیلکا10-5 عدد، پیاز کوچک 1 عدد، سیر 2-3 حبه، شنبلیله 2 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده 8 قاشق غذاخوری، تمرهندی ترش یا ملس بر حسب ذائقه، گرد لیمو یک قاشق چای‌خوری، نمک و زردچوبه به مقدار لازم.

طرز تهیه:
ابتدا سر ماهی کیلکا را با کارد تیز ببرید و به آرامی شکم آن را باز کرده و استخوان را خارج کرده و در آب سرد بشویید و در آبکش بریزید. مقدار خیلی کمی نمک به آن بپاشید و بگذارید 30 دقیقه بماند. سپس پیاز و سیر خرد شده را با زردچوبه کمی تفت دهید و شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه و چند دقیقه دیگر تفت دهید. هسته تمرهندی‌ها را گرفته و در آب بخیسانید و پس از 2 ساعت در مخلوط‌کن بریزید تا مایع یکنواختی به دست آید و به همراه گرد لیمو به غذا اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. سپس ماهی را اضافه کرده و 10 دقیقه بعد غذا حاضر است.
مریم آخوندی سلام اکرم جان خیلی ممنونم عزیزم از این که وقت گذاشتید و آموزششو رو برامون نوشتید
سه شنبه 26 آبان 1394 10:20 ب.ظ
به به جالب بود عزیزم
احسنت
مریم آخوندی خیلی ممنونم برلیان جون
سه شنبه 26 آبان 1394 08:14 ب.ظ
سلام واقعا روش خوب و مفیدیه
ممنونم از آموزشتون
مریم آخوندی سلام معصومه جان خیلی ممنونم
دوشنبه 25 آبان 1394 11:18 ب.ظ
به نظر خوشمزه میاد،دست شما دردنکنه ،نوش جان
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفتونه
دوشنبه 25 آبان 1394 10:52 ق.ظ
من عاشق همه جور غذاهای دریایی ام. ممنون برای این دستور خوشمزه.
مریم آخوندی من هم همین طور شبنم جان خیلی ممنونم عزیزم
یکشنبه 24 آبان 1394 08:10 ب.ظ
سلام
من که عاشق کیلکا هستم
ما با کیلکا قلیه ماهی، کتلت و واویشکا درست می کنیم
مریم آخوندی سلام اکرم جان ماهی کیلکا کلی خاصیت داره اتفاقا کتلت و وایشکا رو درست کردم انشاله آموزش اون ها را میذارم
یکشنبه 24 آبان 1394 06:09 ب.ظ
سلام خانومی.نوش جان.ممنون ازاموزش.بازهم استفاده ازیك ادویه خاص(تركیب اویشن +زردجوبه)برای غذا.افرین.
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم خیلی خوشحالم که خوشت اومد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت