تبلیغات
باران قاصدک - خواص و فواید موسیر
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

خواص و فواید موسیر

کلیات

موسیر شبیه به سیر و پیاز است ولی سیر و پیاز نیست .

چون برخلاف پیاز گل های آن تخم نمی دهد و دارای پیازچه های زیادی می شود . سیر نیست زیرا بوی آن مطبوع است و برعکس سیر زیاد سخت نیست ،‌لطیف و نرم است زود کوبیده و له می شود . موسیر گونه های زیادی دارد که بهترین آن رنگ قرمز مسی دارد که آن را خشک می کنند و می سایند و در ادویه طباخی وارد می کنند .

گرد موسیر به غذاها مخصوصاً‌ سس های بی مزه ،‌طعم خوبی می دهد . از دو هزار سال پیش ،‌ یعنی از ظهور حضرت مسیح به این طرف ،‌ یونانیان و رومیان موسیر را در اغذیه خود مصرف می کردند. امروز موسیر گیاهی است که در ردیف ادویه غذایی جا گرفته است و اهمیت زیادی برای خود جلب کرده است . زیرا ،‌مصرف آن طعم اغذیه را لذیذ می کند .

خواص و فواید موسیر

خواص دارویی و درمان موسیر

در آشپزخانه خانم های کدبانو ،‌ موسیر مقام والایی دارد و خانم های فهمیده گرد موسیر را در سالاد سیب زمینی و همچنین در سرکه سالادهای سبزی می ریزند و به این وسیله طعم و مزه مخصوصی به سالادها می دهند که همه آن را دوست دارند .

موسیر در عین حال که معده را تقویت می کند ،‌خواص اشتهاآوری دارد که با رنگ قرمز مسی خود طعم مخصوصی به غذاها می دهد و سس های بی مزه را مطبوع و لذیذ می سازد .

موسیر در اغذیه موجب تقویت معده می شود و عمل هضم را آسان می سازد . آشپز های ماهر فرانسوی از موسیر برای لذیذ کردن ماهی هایی که بی مزه هستند استفاده می کنند و مخصوصاً ‌ماهی قزل آلا را با آن تهیه می کنند .

موسیرهای کوچک را برای کنسرو و موسیرهای درشت را برای طباخی مصرف می کنند .

 

 منبع : از کتاب سبزی درمانی ، شناسنامه و درمان سبزیجات از دکتر گیلورد هاورز ، مولف : فاطمه وفائی موحد


برای دیدن فایل pdf روی متن زیر کلیک کنید

خواص و فواید موسیر





نوع مطلب : فواید و خواص موادغذایی، 
برچسب ها : فواید و خواص مواد غذایی، گیاه موسیر،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 3 آذر 1394
دوشنبه 9 آذر 1394 01:25 ب.ظ
سلام سمانه جون
مرسی گلم بابت اطلاعاتت
مریم آخوندی سلام سولمازجان خیلی ممنونم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت