تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

سلام خدمت دوستان گلم
با یک آموزش دیگر در خدمت شما هستم آموزش امروز ما کتلت ماهی کیلکاست امیدوارم این آموزش مورد پسند شما قرار بگیرد .

مواد لازم کتلت ماهی کیلکا با سس فلفل دلمه های رنگی و گوجه فرنگی

ماهی کیلکا چرخ شده : 700 گرم

دارچین : یک چهارم قاشق مرباخوری

آویشن : یک چهارم قاشق مرباخوری

جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

نمک : نصف قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

سبزی های معطر خشک : یک و نیم قاشق غذاخوری ( شوید ، نعنا ، ریحان )

تخم گشنیز : 1 قاشق چایخوری

سیب زمینی : 1 عدد متوسط

پیاز : یک عدد متوسط

تخم مرغ : 2 عدد

روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا با سس فلفل دلمه های رنگی و گوجه فرنگی :

ابتدا ماهی ها را تمیز کرده و می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن برود و بعد آن را با چرخ گوشت چرخ می کنیم

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

و یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و ماهی چرخ شده را داخل آن می ریزیم و بعد ادویه ها و سبزی های معطر ، نمک ، بیکینگ پودر

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

سیب زمینی و پیاز رنده شده ریز (بعد از رنده شدن آب را بگیرد چون اگر این کار را نکیند مایه کتلت شل می شود) تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

و خوب هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

یک ظرف مناسب برای سرخ کردن کتلت انتخاب می کنیم و آن را روی حرارت کم می گذاریم و به اندازه لازم روغن می ریزیم ( 4 تا 5 قاشق غذاخوری) کمی که داغ شد (مواظب باشید که زیاد داغ نشود که از آن دود بلند شود) از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برمی داریم و داخل دست گرد و بعد پهن می کنیم و داخل روغن می ریزیم

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

و وقتی که یک طرف آن سرخ شد آن را برمی گردانیم تا آن طرف آن هم سرخ شود (در ظرف را موقع سرخ کردن می گذاریم)

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

مواد لازم برای سس

پیاز سرخ شده : یک قاشق غذاخوری

رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

سس گوجه یا کچاپ : یک قاشق غذاخوری

آب انار : یک قاشق غذاخوری سرصاف

فلفل دلمه های رنگی متوسط : یک چهارم از هر کدام رنده شده

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

طرز تهیه سس

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم مقدار یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و بعد همه مواد را با هم داخل ظرف می ریزیم و خوب هم می زنیم و مخلوط می کنیم 1 تا 2 دقیقه مرتب با حرارت کم هم می زنیم تا نسوزد و بعد مقدار 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب به سس اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و یک سس یکنواخت و خوشمزه ای بدست می آید

طرز تهیه کتلت ماهی کیلکا

نوش جانتان امیدوارم از این کتلت و سس درست کنید و در کنار خانوادتان لذت ببرید .





نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، کوکو و شامی و کتلت به همراه تزیین ، خوراک دریایی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، ماهی کیلکا، کوکو و شامی و کتلت به همراه تزیین، کتلت،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 4 آذر 1394
دوشنبه 23 آذر 1394 04:50 ب.ظ
مامان مریم سلام عزیزم خیلی ممنونم
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
دوشنبه 9 آذر 1394 02:30 ب.ظ
سلام مامان مریم عزیز
مثل همیشه عالیه
مریم آخوندی سلام سولماز جان خیلی ممنونم
یکشنبه 8 آذر 1394 11:43 ب.ظ
سلام چه جالب ولی حیف تنها ماهی که ما میتونیم اینجا پیدا کنیم قزل الاست دیگه ندیدم مدلی دیگه باشه مگر از این کارخونه ای ها
مریم آخوندی سلام پریسا جان آخی خیلی حیف شد حالا اگه ایشاله از این ماهی ها دیدی حتما از این کتلت ها درست کن
پنجشنبه 5 آذر 1394 12:02 ب.ظ
با سلام
ممنون بابت آموزش، اما در احادیث و طب سنتی مصرف تخم مرغ و ماهی نهی شده است
امام رضا علیه‏ السلام :
باید از این بپرهیزى كه . . . تخم ‏مرغ و ماهى را هم‏زمان در معده گِرد آورى ؛ چه ، هر گاه این دو با یكدیگر گِرد آیند ، قولنج ، باد بواسیر و دندان‏درد به وجود مى‏آورند .

مریم آخوندی سلام سارا جان عزیزم بهتره به مواد لازمی که برای کتلت تهیه شده با دقت نگاه کنید ماهی و تخم مرغ طبع سردی داره و آویشن و دارچین و نعنا و جوز هندی طبع گرمی دارد
آویشن برای دردهای معده ، نفخ معده و ورم معده و تقویت معده و عفونت های معده را از بین می برد و باعث هضم شدن راحت تر غذا می شود و آرامبخش معدست .
تخم گشنیز هم طعم دهنده و هم ضدعفونی کننده معدست و از فاسد شدن هر گوشتی جلوگیری می کند شوید ضد چربی و ضد نفخ و نعنا ضد نفخ و طبع گرم دارد و برای تقویت معده خوبه
جوز هندی علاوه برای ادویه در غذاها استفاده می شه و در طب سنتی برای درمان اعصاب و سیستم گوارش تجویز می کنند و در طب چینی برای درمان التهاب درد معده جوزهندی استفاده می شه .
به علت داشتن خاصیت ضدباکتریایی ، به طور موثر بوی نامطلوب دهان از بین می بره برای اسهال ،‌یبوست ، نفخ را برطرف می کنه کاهش دهنده فشارخونه
چهارشنبه 4 آذر 1394 11:31 ب.ظ
عالیییی شدخ خسته نباشید واقعا خوبه
مریم آخوندی خیلی ممنونم معصومه جان
چهارشنبه 4 آذر 1394 11:27 ب.ظ
سلام عزیزم.نوش جان.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت