تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه خوراک عدس
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

طرز تهیه خوراک عدس

عدسی یک شام خوب و مفید برای فصل زمستان که در این هوای سرد خیلی خوشمزه و دلچسب می باشد. موقع خوردن عدسی حتماً به آن آب لیمو تازه یا آب نارنج اضافه کنید چون جذب آهن آن بیشتر است .

مواد لازم برای خوراک عدس :

عدس خیس شده : 1/5 لیوان

سیب زمینی خرد شده : 2 عدد متوسط

جوی پرک شده : 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : 1/5 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

زردچوبه : یک چهارم قاشق مرباخوری

نارنج یا لیموترش : 1 عدد

پیاز سرخ شده : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک عدس :

 ابتدا عدس را که از قبل تمیز و شسته و آن را بمدت 7 تا 8 ساعت خیس می کنیم چون حبوبات هر چه بیشتر خیس شوند نفخ آن ها کمتر می شود یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم بعد عدس را 1 تا 2 بار می شوئیم و آن را در ظرفی می ریزیم

طرز تهیه خوراک عدس

با مقداری آب روی حرارت کم می گذاریم و  آب بقدری باشد که روی عدس را بگیرد(5 تا 6 لیوان) وقتی چند جوش خورد

طرز تهیه خوراک عدس

زردچوبه و سیب زمینی را اضافه می کنیم

طرز تهیه خوراک عدس

بعد از چند دقیقه با قاشق چند تا از عدس را برمی داریم و تست می کنیم اگر کمی پخت به آن جوی پرک شده اضافه می کنیم قبل از اضافه کردن جوی پرک شده یک بار آن می شوئیم و بعد به غذا اضافه می کنیم

طرز تهیه خوراک عدس

نمک ،‌ رب گوجه فرنگی ،‌ پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم

طرز تهیه خوراک عدس

و اجازه می دهیم عدس پخته شود و لعاب دهد هر موقع احساس کردید غذای شما کاملا پخته و لعاب داده آن را خاموش می کنیم

طرز تهیه خوراک عدس

زود به زود به غذا سر بزنید و آن را هم بزنید تا ته آن نگیرد به خاطر اضافه کردن جوی پرک شدن امکان سرریز شدن غذا وجود دارد پس مواظب باشید که غذا سرریز نشود و حرارت آن خیلی کم باشد.


برای دیدن فایل آموزشی به صورت PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرز تهیه خوراک عدس





نوع مطلب : شام، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خوراک عدس، عدس، تزیین خوراک عدس،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 5 دی 1394
سه شنبه 22 دی 1394 07:19 ب.ظ
دستتون درد نکنه.فکر کنم خیلی مقوی باشه تا حالا جو نریخته بودم خیلی عالی ممنون
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
جمعه 18 دی 1394 01:39 ب.ظ
سلام فکر میکنم که همین باشه که شما گفتین فقط اسمشون فرق میکنه . به هر حال گویش ها متفاوته
مریم آخوندی سلام پریسا جان آره گویش ها با هم فرق میکنه خوشحال میشم شما هم به گویش قشنگتون اسمشون رو بگید
پنجشنبه 17 دی 1394 03:17 ب.ظ
گله ای نیست به تنهایی خود دل بستم
به -غزل گریه- ی هر روز .. به شب بیداری

روی دیوار دلم سایه ای از قامت توست
مثل تنهایی من قدِ بلندی داری ...

سلام و درود
مریم آخوندی سلام
پنجشنبه 17 دی 1394 12:23 ق.ظ
دستتون درد نکنه.فکر کنم خیلی مقوی باشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم آره جز غذاهای مقوی حساب میشه
چهارشنبه 16 دی 1394 11:19 ب.ظ
سلام نه منظورم از عدس قرمز دال عدس نیست . شما کلا چند نوع عدس دارین؟
تو شهر ما عدس پلویی - عدس قرمزکه ریز تره و برای اش بیشتر استفاده میشه - و یه عدس هم داریم شبیه به همون عدس پلویی ولی ریز تره به اندازه همون عدس قرمز - دال عدسم هست
مریم آخوندی سلام پریساجان
یک عدس داریم به گیلکی میگم مُرجوه که بیشتر توی آش و سوپ استفاده میشه که یکم دیرپز هم هست . رنگش یه خورده قهوه ای کم رنگه . با مُرجوه عدسی و آش هم درست می کنند یه عدس دیگه هم داریم بهش عدس سبز میگم که برای پلو و خوراک عدس استفاده می کنیم دال عدس را که از عطاری می گیریم که خود عطاری بهش عدس قرمز هم میگه
اگه امکانش هست عزیزم عکس عدس ها را برامون بذارید ممنونم میشم گلم هر منطقه آشپزی و مواد غذایی خاص خودش رو داره و چه عالیه که از طریق وب با فرهنگ غذایی هر منطقه آشنا میشم
سه شنبه 15 دی 1394 04:29 ب.ظ
بسیار عالی. با آرزوی موفقیت برای شما
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم شما هم موفق باشید
سه شنبه 15 دی 1394 02:13 ب.ظ
عالیه مخصوصا با اب نارنج تازه
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 14 دی 1394 09:13 ب.ظ
سلامون اتفاقا چند شب پیش تلویزیون مسابقه بود که عدسی درست کنن .سر اشپزه گفت که نباید رب بزنن .ما هم اضافه میکنیم رب البته پیاز هم اضافه میکنیم ولی جو پرک تا به حال نزدم به جای اون رشته اش میریزیم
راستی شما از عدس قرمز استفاده نمیکنید؟؟؟؟ واسه اش و عدسی خیلی خوشمزه تر میشه
مریم آخوندی سلام پریساجان سلیقه ایه و هر کس بر اساس سلیقه و ذائقه خودش درست می کنه استفاده کافی رب گوجه باعث خوشرنگ تر شدن غذا میشه خوراک عدس را چند نوع دیگه هم میشه درست کرد عدس قرمز منظورتون دال عدس ایشاله آموزش اون رو هم میذارم
شنبه 12 دی 1394 01:06 ق.ظ
برای دردهایم نشانه میگذارم
تا یادم بماند کجا دست خدا را نگرفته ام
مریم آخوندی
شنبه 12 دی 1394 01:06 ق.ظ
سلام مریم جون دست گلت درد نکنه...به به
مریم آخوندی سلام ترمه جان خیلی ممنونم عزیزم
پنجشنبه 10 دی 1394 03:48 ب.ظ
سلام مامان مریم گلم مدتی سرم شلوغ بودنبودم دلم براتون تنگ شده بود
خوبید انشاالله .به به مثل همیشه عالی وباسلیقه شدهوتواین هوا عالیه
مریم آخوندی سلام مریم جان من هم خیلی دلم برات تنگ شده بود نگرانت شده بودم خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 9 دی 1394 11:17 ب.ظ
سلام
موفق باشین
دمتون گرم از این سایت خوب و بروزتون
مریم آخوندی سلام سحر جان خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 9 دی 1394 02:09 ب.ظ
من عاشق این غذام. بیشتر برای صبحانه باهاش حال می کنم.
مریم آخوندی برای صبحانه هم خیلی عالیه
چهارشنبه 9 دی 1394 07:23 ق.ظ
خیلی هم عاااااااالی
من با جو پرک تابحال درست نکردم
ما همیشه عدس ها رو کم آب میپزیم، وقتی کاملن پخت با گوشت کوب، لهش میکنیم بعد روش آب میریزیم و دوباره میذاریم بجوشه
البته روش شما هم عالیه و مقوی تره
راستی تو سفری که به یاسوج داشتم متوجه شدم مردم اونجا اصن عدس سبز ندارن و تمام عدس هاشون قهوه ای خیلی تیره هست!!
و خیلیاشون نمیدونن عدس سبز هم وجود داره
مریم آخوندی خیلی ممنونم مریم جون عزیزم البته روش های دیگه ای هم برای پخت خوراک عدس وجود داره شاید بخاطر شرایط آب و هوای اونجا باشه عزیزم
سه شنبه 8 دی 1394 02:55 ب.ظ
مبعث رسول اکرم بر شما و خانواده گرامیتان مبارک باد
این عید فراموش نشدنی و روز خجسته بر شما فرخنده باد .
مریم آخوندی خیلی ممنونم شایسته جون من هم مبعث پیامبر رو بهتون تبریک میگم
سه شنبه 8 دی 1394 10:22 ق.ظ
عرشیان امشب زمین را لاله باران می کنند/خاک را خوشبو تر از زلف نگاران می کنند/افرینش فیض از دیدار احمد میبرد/کعبه امشب سجده بر خاک محمد میبرد.

میلادپیامبراکرم(ص) و امام صادق(ع)مبارک

مرسی از آشپزی دلچسبتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم من هم میلاد پیامبر اکرم و اما صاق (ع) را به شما تبریک میگم
یکشنبه 6 دی 1394 02:16 ق.ظ
دهنم آب افتاد ، به به ،نوش جونتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم قابل شما رو نداره
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت