تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

خورشت کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که بسیاری از ما ایرانی ها این خورشت را خیلی دوست داریم البته این خورشت را من به دو صورت درست می کنم یکی با ساقه کرفس و دیگری با برگ کرفس که در آموزش های آینده آموزش خورشت کرفس با برگ را برای شما در وب قرار می دهیم

مواد لازم خورشت کرفس با مرغ :

ساقه کرفس و مقدار کمی از برگ : نیم کیلو

گوشت مرغ : نیم کیلو

قیسی : 10 تا 15 دانه

پیاز رنده شده (درشت) : 2 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی : 1/5 قاشق غذاخوری پر

رب آلوچه ترش : نصف قاشق مرباخوری

روغن : 4 تا 5 قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری

دارچین : به میزان لازم

آبغوره : یک قاشق غذاخوری پر

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ :

کرفس هایی که برای این خورشت انتخاب می کنیم حتماً باید تر و تازه و آبدار باشد و برگ های آن را از ساقه جدا می کنیم و آن را خوب می شوئیم و در سبد می گذاریم که آب آن گرفته شود و بعد ساقه ها را خرد می کنیم و چند برگ تر و تازه کرفس را انتخاب می کنیم و آن را می شوئیم و آن را درشت تر خرد می کنیم و یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و همه مواد خرد شده کرفس را داخل ظرف می ریزیم و به اندازه یک استکان کوچک آب داخل ظرف می ریزیم و دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و آن روی حرارت کم می گذاریم تا بخار آب و روغن پخته شود وقتی احساس کردید که کرفس پخته شد و آماده است حرارت آن را خاموش می کنیم ممکن است مقداری آب داخل ظرف باشد وقتی کرفس را روی حرارت قرار می دهیم آب می افتد مواظب باشید که کرفس زیاد له نشود .

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

پیاز رنده شده را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن و مقداری زردچوبه (نصف قاشق چایخوری ) در ظرفی می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا کمی پخته و سبک شود

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

و بعد مرغ خرد شده را اضافه می کنیم اگر در ظرف را بگذارید خیلی بهتر است چون مرغ با پیاز کاملا ترکیب می شود و حالت خوبی پیدا می کند (زود به زود هم می زنیم تا نسوزد)

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

بعد رب گوجه فرنگی و رب آلوچه ترش را به پیاز و مرغ اضافه می کنیم تا کاملاً رب گوجه فرنگی و آلوچه به خورد مرغ و پیاز برود به این صورت خورشت هم خوش رنگ می شود و لعاب بهتری می دهد و (تقریبا 1 تا 2 دقیقه)

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

بعد قیسی را به مواد اضافه می کنیم و چند بار به هم می زنیم

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

بعد کرفس پخته شده را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه می گذاریم با مواد اولیه تفت بخورد

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

و بعد 2/5 لیوان آب به آن اضافه می کنیم وقتی که جوش آمد مقداری آبغوره دارچین و نمک اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم با حرارت کم جوش بخورد و جا بیفتد تقریبا 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می کشد

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ

امیدوارم این خورشت را درست کنید و همراه خانوادتان از خوردن آن لذت ببرید همیشه در زندگی شاد و سلامت باشید .


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه خورشت کرفس با مرغ




نوع مطلب : خورشت ها، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، خورشت ها، کرفس، مرغ، خورشت کرفس با مرغ،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 5 بهمن 1394
سه شنبه 20 بهمن 1394 08:13 ب.ظ
وای من عاشق خورشت کرفسم.گوشتش مهم نیست
مریم آخوندی خیلی خوشحالم که خوشت اومدعزیزم
پنجشنبه 15 بهمن 1394 11:12 ق.ظ
سلام خسته نباشید یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من هر بار کاپ کیک یا کیک یزدی درست میکنم با اینکه درجه رو درست میزارم اما کفش میسوزهبه نظرتون فر رو از قبل خیلی داغش میکنم؟؟
سمانه نوائیان سلام فاطمه جان من با حرارت 170 تا 180 درجه فربرقی هم بالا و پایین رو روشن می کنم ، 7 تا 8 دقیقه میذارم که داغ بشه
چهارشنبه 14 بهمن 1394 11:22 ق.ظ
سلام.عجب خورشتی.دسستون دردنكنه.قطعاطعمشم خوشمزه است.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت