تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر
 

بادمجان کباب یا بادمجان ترشه که به آن بادمجان شکم پر هم گفته می شود یکی از غذاهای قدیمی شمالی است که در بیشتر مراسم عروسی و مهمانی آن را درست می کردند .

مواد لازم بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر:

بادمجان تر و تازه : 1/5 کیلو

مغز گردو : 300گرم

پیاز رنده ریز : 2 عدد متوسط

میخک : 4 تا 5 دانه

گوجه فرنگی : 4 عدد متوسط (سفت باشد)

سبزی های معطر  (جعفری ، ‌ریحان ، نعنا ، چوچاغ  ، ‌گشنیز ،‌ تره ) میکس شده : 3 قاشق غذاخوری

رب انار ترش : 1 قاشق غذای خوری پر

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری پر

زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری

دارچین : نصف قاشق چایخوری

 طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر:

ابتدا بادمجان ها را با آب می شوئیم و آن را در سبد می گذاریم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

  بادمجان ها را پوست می گیریم  به صورت زیر آن ها را از وسط برش می دهیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

از وسط بادمجان برش می دهیم  که به ته و زیر بادمجان نرسد و تا آخر بادمجان را برش نمی دهیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

در یک ظرف بزرگ مقداری آب می ریزیم و با 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم بعد آن بادمجان ها را داخل آب می گذاریم و تا موادی که باعث تلخی بادمجان می شود از آن خارج شود و هم در موقع سرخ کردن بادمجان ها روغن کمی استفاده شود .

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

بعد از 1 ساعت بادمجان ها را آبکش می کنیم تا آب آن خارج شود و به مقدار لازم در تابه روغن می ریزیم و بادمجان ها را در دستمال خشک می کنیم و در روغن سرخ می کنیم باید توجه داشته باشید که بادمجان ها زیاد سرخ و سیاه نشود . بعد این که بادمجان ها سرخ کردیم آن ها را در یک ظرف می ریزیم

 طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

در یک تابه پیاز رنده شده را با مقداری زردچوبه و روغن تفت می دهیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

 بعد گردوئی آسیاب شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

میخک که من آن را آسیاب کردم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

سبزی ها معطر  ، ‌رب انار ، ‌رب گوجه فرنگی ،‌ نمک ،‌ دارچین ، ‌میخک آسیاب شده را اضافه می کنیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

با حرارت کم تفت می دهیم (4 تا 5 دقیقه) مواظب باشید که مواد نسوزد با شلعه کم می گذاریم کمی از مواد پخته شود و آب آن کم شود

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

بادمجان های سرخ شده را خیلی آرام از وسط باز می کنیم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

داخل آن مواد می ریزیم و من مانند قدیمی ها آن را در مِرسِه کِلبیج (ماهیتابه مسی) درست کردم که غذا در این ظرف ها خیلی خوشمزه تر می شود

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

بعد گوجه ها را از وسط به 4 قسمت می کنیم و روی بادمجان ها می گذاریم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

 بعد 1 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و حرارت گاز را کم می کنیم و وقتی که چند جوش خورد

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

آن را در توستر با حرارت 170 درجه بالا و پایین می گذاریم و کم کم پخته شود و غذا حالت خوبی بگیرد و بعد از 40 تا 45 دقیقه آن را خاموش می کنیم و در ظرف می گذاریم و آن را تزیین می کنیم و روی میز می گذاریم

طرزتهیه بادمجان کباب / بادمجان ترشه / بادمجان شکم پر

امیدوارم از درست کردن و خوردن این غذا لذت ببرید .

نکته :

1 . می توانید گوجه را تفت دهید .

2 . می توانید این غذا را بدون فر یا توستر هم درست کنید و آن را روی حرارت کم بگذارید تا کم کم جوش کند و تا غذا پخته شود و جابیفتد.





نوع مطلب : دلمه ،‌شکم پر، غذاهای شمالی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، غذاهای شمالی، بادمجان، بادمجان کباب، بادمجان ترشه، بادمجان شکم پر،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 10 بهمن 1394
جمعه 30 بهمن 1394 02:27 ب.ظ
به به من که عاشقشم خیلی هم باسلیقه شده نوش جان
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته
چهارشنبه 28 بهمن 1394 01:37 ق.ظ
سلام مامان مریم جان
عالیه نوش جون ..این غذا رو جناب همسر خیلی دوست داره البته بدون بادمجون فقط مایع درونش رو خالی سرخش میکنم
مریم آخوندی سلام سولماز جان خیلی ممنونم
دوشنبه 26 بهمن 1394 11:23 ب.ظ
سلام چقدر جالبه روش پختش من که خیلی از بادمجون خوشم میاد حتما خوشمزه میشه
مریم آخوندی سلام پریساجان خیلی ممنونم این یکی از غذاهای خوشمزه شمالیه خیلی خوشحالم که خوشت اومد
دوشنبه 26 بهمن 1394 12:04 ب.ظ
من عاشقشم زیاااد اگه فر معمولی باشه چقد و چن درجه بزارم اخ من همش رو گاز درست کردم ما لاهیجانیا پیاز نمیریزیم
مریم آخوندی فاطمه جان درجه حرارت فرها با هم فرق می کنه و روی درجه حرارت تقریبا کم بذار تا کم کم پخته بشه و مثل مرحله آخری که من درست کردم بشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت