تبلیغات
باران قاصدک - مارچوبه
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
مارچوبه

مارچوبه گیاهی علفی و چند ساله است که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و شاخه های آن نسبتاً چوبی و صافی دارد  . مارچوبه صورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید . برگ های آن فلسی شکل است و از کنار آن ها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ به صورت دسته های 3 تا 8 تایی خارج می شوند و به علت زیبا بودن ، این گیاه را به صورت تزیینی در باغچه ها می کارند. مارچوبه در اوایل پاییز می چینند .

این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می دهد . مارچوبه را می توان به صورت های مختلف مصرف کرد . باید مارچوبه را با کمی آب و حرارت کم در ظرف های ضدزنگ پخت و تقریبا نیمه خام آن را برداشت که توصیه می شود آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح است هم چنین در هنگام خریدن مارچوبه دقت کنید تازه باشد . شاخه های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد اگر فلس های نوک آن باز شد نشانه این است که گیاه مدت زیاده مانده و کهنه شده است .

خواص دارویی

از نظر طب قدیم ایران مارچوبه گرم و خشک است ،‌ بنابراین باید افراد سردمزاج آن را با عسل و اشخاص گرم مزاج با سرکه بخورند . مارچوبه گیاهی ادرار آور و دارای خواص زیاد است .

·         خوردن آن دید چشم را تقویت می کند .

·         برای تقویت قلب مفید است .

·         ملین است و یبوست را برطرف می کند .

·         تب بر است .

·         مارچوبه به علت داشتن کلروفیل ، خون ساز است و افرادی که کم خون هستند باید از آن استفاده کنند .

·         مارچوبه به ساختن گلبول های قرمز خون کمک می کند .

 

منبع : دایره المعارف گیاهان دارویی ؛‌ تالیف و ترجمه : رقیه اسلامی


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید


مارچوبه





نوع مطلب : فواید و خواص موادغذایی، 
برچسب ها : فواید و خواص مواد غذایی، مارچوبه،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 12 بهمن 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت