تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه خلال پوست پرتقال
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه خلال پوست پرتقال

خلال پوست پرتقال های خشک شده را می توان برای مرصع پلو و یا برای مربای هویج و یا حتی با آن مربای پرتقال درست کرد که نحوه درست کردن آن ها را بعدا به شما یاد می دهم


پرتقال را خوب می شوئیم

طرزتهیه خلال پوست پرتقال

پرتقال را پوست می گیریم

طرزتهیه خلال پوست پرتقال

و با نوک یک چاقو سفیدی داخل‌ آن را برمی داریم

 طرزتهیه خلال پوست پرتقال

به این صورت

طرزتهیه خلال پوست پرتقال

و بعد آن را به صورت خلال خلال خرد می کنیم و آن را داخل یک سینی می ریزیم

طرزتهیه خلال پوست پرتقال

و زیر بخاری می گذاریم تا خشک شود  وقتی که پوست پرتقال ها خشک شد آن را داخل یک شیشه می ریزیم تا هر وقت احتیاج داشتیم از آن استفاده کنیم .

طرزتهیه خلال پوست پرتقال


در صورت باز نشدن عکس ها برای دیدن آموزش به صورت فایل pdf روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه خلال پوست پرتقال






نوع مطلب : محصولات خانگی، 
برچسب ها : محصولات خانگی، خلال پرتقال، پرتقال،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 20 بهمن 1394
جمعه 14 اسفند 1394 12:48 ق.ظ
سلام گلی.خیلی عالی بود.خیلی حوصله میخواد.دست گلتون درد نکنه
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
چهارشنبه 12 اسفند 1394 10:10 ق.ظ
سلام خسته نباشین اینجوری تلخ نمیشه؟؟برا پرتقال محلی هم میسشه دریت کرد؟
مریم آخوندی سلام فاطمه جان با هر پرتقالی میشه درست کرد اون سفید پرتقال را که برداشتیم باعث تلخی پرتقال میشه که آن ها را برداشتیم و وقتی که می خواهیم از این خلال پرتقال ها استفاده کنیم آن را 24 ساعت داخل آب خیس می کنیم و باعث میشه تلخیش گرفته بشه و اگه برای پلو یا مربا بخواهیم استفاده کنیم اون رو با شکر جوش می دهیم که برای مربا مقدار شکرش بیشتره
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت