تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

با آموزش یک ترشی خوشمزه که ابتکاری خودم هست در خدمت شما هستم امیدوارم این آموزش مورد پسند شما قرار بگیرد .


مواد لازم ترشی گل کلم و آب لبو و سرکه :

گل کلم : 3 کیلو

کلم سفید : 250 گرم

خیار : 2 عدد متوسط

کرفس : 2 ساقه متوسط

هویج : 2 عدد متوسط

سرکه : به میزان لازم ( تقریباً 2 کیلو)

لبو : 1/5 کیلو

شاخه نبات : 5 تا 6 عدد

تخم گشنیز : یک قاشق غذاخوری

سیاه دانه : یک قاشق غذاخوری

موسیر : 10 تا 15 عدد

گلپر : 2 قاشق غذاخوری

نمک : 1/5 قاشق غذاخوری

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

طرز تهیه ترشی گل کلم و آب لبو و سرکه :

ابتدا لبوها را تمیز کرده و می شویم و آن را پوست می گیریم و آن را به صورت ورق ورق خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم و بقدری آب می ریزیم که روی لبوها را بگیرد و روی حرارت کم می گذاریم تا پخته شود قابلمه را روی شعله پخش قرار دهید تا با حرارت کم پخته شود از آن جایی که به آب لبوها احتیاج داریم نگذارید آب لبوها بسوزد (یک ساعت و نیم) در ده دقیقه آخر  5 تا 6 شاخه نبات اضافه می کنیم تا لبوی ما شیرین شود و وقتی آن را با سرکه مخلوط می کنیم ترشی ما ملس و خوشمزه می شود و بعد یک ظرف و یک آبکش برمی داریم لبوها را آبکش می کنیم و آب لبو را می گذاریم تا کاملا خنک شود .

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو


از قبل گل کلم ، کلم سفید ، خیار ، کرفس ،‌هویج همه را می شوئیم و روی پارچه پهن می کنیم تا خشک شود و بعد آن را خرد می کنیم ( من گل کلم را بزرگ تر از بقیه مواد خرد کرده ام)

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

بعد همه مواد را به طور مرتب و منظم داخل شیشه می ریزیم

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

و روی آن مقداری آب لبو و سرکه می ریزیم تا تقریبا پر شود. ( من برای این شیشه یک و نیم استکان آب لیو ریختم)

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

روی  ظرف مشما فریزر می گذاریم و در آن را می بندیم و دور آن را با چسب کتاب میزنیم تا کاملا بسته شود و هوا وارد نشود تا ترشی ما خراب نشود ترشی را در جای خنک خارج از یخچال قرار می دهیم . تقریبا 45 روز طول می کشد تا ترشی ما شود هرچقد بیشتر بماند خوشمزه تر می شود .

 طرزتهیه ترشی گل کلم با سرکه و آب لبو

نکته :

من برای یک دبه 3 کیلویی از 2 لیوان آب لبو و بقیه سرکه استفاده کردم .





نوع مطلب : ترشیجات و شور، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، ترشیجات و شور، گل کلم، لبو،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 12 اسفند 1394
جمعه 14 اسفند 1394 10:57 ق.ظ
سلام خانومی. مثل همیشه عالی.ان شاالله فرصت كنم درست میكنم.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم ایشاله که خوشتون بیاد
جمعه 14 اسفند 1394 12:50 ق.ظ
دست گلتون درد نکنه.مثل همیشه عالی
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته
پنجشنبه 13 اسفند 1394 07:11 ب.ظ
سلام مریم جون
عاشقتم یکی یه دونه ای درود بر شما
مریم آخوندی سلام سیمین جون خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت