تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

با آموزش یک ترشی خوشمزه شمالی در خدمتتون هستم این یکی از ترشی هایی است که ما شمالی ها خیلی آن را درست می کنیم امیدوارم این آموزش مورد پسند شما دوستان عزیز قرار بگیرد .

مواد لازم برای ترشی لیته (ترشی شمالی)

بادمجان : 1 کیلو

گل کلم : نیم کیلو

کلم قرمز : 250 گرم

کلم سفید : 250 گرم

فلفل دلمه : 2 عدد متوسط

هویج : 3 عدد متوسط

ساقه کرفس : 3 عدد متوسط

ادویه ترشی (تخم گشنیز ،‌تخم سیاه دانه ،‌گلپر ، زردچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن) پودر شده و مخلوط شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک و سرکه ‌: به میزان لازم

سیر : 2 بوته متوسط

سبزی های معطر خشک شامل نعنا ، چوچاق ،‌ریحان ،‌کاکوتی ،‌ برگ کرفس خشک : 5 تا 6 قاشق غذاخوری

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی) :

ابتدا بادمجان ، هویج ، گل کلم ،‌فلفل دلمه ، ساقه کرفس را خوب می شوئیم و داخل سبد می گذاریم تا آبش برود و بعد روی پارچه پهن می کنیم تا خشک شود .

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

بادمجان ها را با پوست به تکه های کوچک خرد می کنیم بعد آن ها را درون قابلمه می ریزیم و به اندازه یک و نیم لیوان به آن سرکه اضافه می کنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

می گذاریم چند جوش بخورد تا کمی بپزند و نرم شوند در این مرحله بادمجان ها را درون آبکش می ریزیم تا خنک شوند (6 تا 7 دقیقه)

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

گل کلم و هویج را خرد می کنیم و با 1 لیوان سرکه جوش می دهیم (10 دقیقه) بعد آن را آبکش می کنیم و می گذاریم تا خنک شود

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

بعد کلم قرمز و سفید ، فلفل دلمه ،‌سیر ،‌ساقه کرفس را کمی خرد می کنیم تا بتوانیم آن را چرخ کنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

تمام مواد را چرخ می کنیم یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم (ظرف پلاستیکی یا شیشه ای ) تمام مواد چرخ شده را داخل آن می ریزیم ادویه ترشی و نمک و سبزی های معطر را اضافه می کنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

آن ها را با هم مخلوط می کنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

5 تا 6 لیوان سرکه به آن اضافه می کنیم و من برای این که ترشی ملس شود 2 تا 3 قاشق غذاخوری شیره انگور اضافه کردم . و آن ها را با هم مخلوط می کنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

و ترشی را در ظرف شیشه ای می ریزیم و  روی آن یک مشما فریز می گذاریم در آن را محکم می بندیم و چسب کتاب دور آن می زنیم

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

تا هوا وارد نشود و کپک نزند در جای مناسب می گذاریم (جای خنک خارج از یخچال )

طرزتهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)

این ترشی بعد از یک هفته آماده می شود . امیدوارم این ترشی لیته درست کنید و لذت ببرید.


برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرز تهیه ترشی لیته (ترشی شمالی)





نوع مطلب : غذاهای شمالی، ترشیجات و شور، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، ترشیجات و شور، ترشی شمالی، ترشی لیته،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 17 اسفند 1394
دوشنبه 17 اسفند 1394 09:59 ق.ظ
سلام خانومی. مثل همیشه عالی.مرسی. افرین.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت