تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

با آموزش یک مرغ شکم پر در خدمت شما هستم که آموزش این مرغ شکم پر ابتکاری از خودم هست امیدوارم که شما درست کنید و در کنار خانوادتان لذت ببرید.

موادلازم برای مرغ ترش شکم پر:

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

پودرآویشن : نصف قاشق چایخوری

پودر رزماری : نصف قاشق چایخوری

دارچین : یک سوم قاشق چایخوری

رب نارنج : یک قاشق چایخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

مرغ : یک عدد

مغز گردو آسیاب شده : 4 قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده ریز : 2 عدد متوسط

سبزی های معطر : ریحان ،‌جعفری ، گشنیز ،‌نعناع ، سوسنبر ، چوچاغ میکس شده : 3 قاشق غذاخوری سرصاف

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری

رب انارترش : یک قاشق مرباخوری

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی  :

ابتدا زردچوبه ، پودر آویشن ، پودر رزماری ،‌دارچین ،‌نمک ،‌رب نارنج ، روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

پوست مرغ را درمی آوریم و آن را تمیز کرده و  می شوئیم و آن را داخل سبد می گذاریم تا آبش برود وقتی که کاملاً آب آن رفت و خشک شد و با بورس از سسی که درست کردیم روی و داخل مرغ را می زنیم و به مدت یک ساعت مرغ را در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خورد مرغ برود و مرغ خوش طعم و خوش رنگ شود .

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

و بعد از یک ساعت مرغ را در یک ظرف مناسب قرار می دهیم و یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

در ظرف را می گذاریم وقتی که جوش آمد حرارت آن را کم می کنیم تا مرغ مغز پخت شود . تقریباً 40 تا 45 دقیقه طول می کشد مقدار آب که در ظرف می ماند تقریبا به اندازه 1 استکان می شود و آب مرغ را دور نمی ریزیم .

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

وقتی مرغ در حال پختن است مواد داخل شکم مرغ را آماده می کنیم . پیاز رنده شده را با مقداری زردچوبه و 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن با حرارت کم تفت می دهیم و کمی که پیاز سبک شود سبزی ، ‌رب گوجه فرنگی ، ‌رب انار ، ‌مغز گردو و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم .

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

و تمام مواد را مخلوط می کنیم و با حرارت خیلی کم آن ها را تفت می دهیم تا مواد داخل شکم مرغ آماده شود بعد یک ظرف پریکس و یا هر ظرفی را که در برابر حرارت آسیب نبیند را انتخاب می کنیم مرغ را داخل آن می گذاریم و مواد شکم پر مرغ را با قاشق به آرامی داخل شکم مرغ می ریزیم نصف آب مرغی که بعد از پختن مرغ کنار گذاشته بوده ایم . را روی مرغ می ریزیم

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

و آن را در فربرقی با درجه حرارت 200 درجه قرار می دهیم و درجه حرارت بالا و پایین را روشن می کنیم  و به مدت 1 ساعت آن را درون فر قرار می دهیم و 5 دقیقه آخر بقیه آب مرغ را روی مرغ می ریزیم این مرغ ترش شکم پر ما آماده است .

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی

نوش جانتان

برای دیدن فایل PDF روی متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه مرغ ترش شکم پر شمالی




نوع مطلب : خوراک مرغ ،‌ماهی ،‌اردک ،‌بوقلمون، مرغ شکم ،‌ماهی شکم ،‌اردک شکم پر، غذاهای شمالی، 
برچسب ها : خوراک مرغ / ماهی / اردک /بوقلمون، مرغ شکم پر / ماهی شکم پر / اردک شکم پر، غذاهای شمالی، غذاهای ابتکاری، تزیین مرغ شکم پر،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 19 خرداد 1395
یکشنبه 23 خرداد 1395 11:02 ب.ظ
سلام عزیز دلم ....بسیار عالی من همیشه...طاعاتو عباداتتون مفبول حق...قبونت التماس دع[]ا
مریم آخوندی سلام تی تی جان خیلی ممنونم عزیزم نماز و روزه های شما هم قبول التماس دعا داریم
شنبه 22 خرداد 1395 04:43 ب.ظ
سلام مامان مریم عزیز
مثل همیشه غذا های خوشمزه....
انشاالله طاعاتتون قبول حق باشد...
التماس دعا
مریم آخوندی سلام شهداده عزیزم خیلی ممنونم گلم طاعات و عبادات شما قبول عزیزم من هم التماس دعا دارم
شنبه 22 خرداد 1395 01:24 ق.ظ
ممنون گلی.روش جالبی بود.اول پختینش بعد تو فر گذاشتینش .اینجوری به نظرم خوشمزه تر میشه تا همون اول بره تو فر
مریم آخوندی خیلی خوشحالم که خوشت اومد عزیزم
چهارشنبه 19 خرداد 1395 11:36 ب.ظ
سلام
وای دهنم آب افتاد مریم جون
مریم آخوندی سلام قابل شما رو نداره
چهارشنبه 19 خرداد 1395 01:35 ب.ظ
سلام خانومی.مثل همیشه.عالی.
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم
چهارشنبه 19 خرداد 1395 08:45 ق.ظ
سلام
رسیدن ماه مبارك رمضان را به شما وخانواده محترم تبریك میگویم انشااله كه طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق باشد . خیلی ممنون از آموزش خوبتان - التماس دعا
مریم آخوندی سلام عزیزم خیلی ممنونم من هم ماه رمضان را به شما تبریک میگم ازتون التماس دعا دارم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت