تبلیغات
باران قاصدک - طرزتهیه فتوچینی با گوشت چرخ شده و سویا
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی

فتوچینی

مواد لازم

پیاز رنده شده درشت : 2 عدد متوسط

گوشت قرمز چرخ شده : 250 گرم

سویا خیس شده : یک لیوان سرصاف

هویج رنده شده درشت : 2 عدد متوسط

کرفس نگینی خرد شده  : 2 ساقه متوسط نرم

فتوچینی : یک بسته 500 گرمی

سیب زمینی : یک عدد متوسط (برای ته دیگ)

رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری

نمک : به مقدار لازم

پودرآویشن : نصف قاشق چایخوری

پودر رزماری : نصف قاشق چایخوری

دارچین : نصف قاشق چایخوری

روغن : به مقدار لازم

زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری

آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه فتوچینی :

سویا را با آب 2 بار می شوئیم و آن ها را در یک ظرف می ریزیم و یک لیوان آب ، زردچوبه ،‌دارچین ،‌ پودر آویشن به سویا اضافه می کنیم و سویاها به مدت 10 تا 15 دقیقه خیس بخورد . یک قاشق غذاخوری به آن روغن اضافه می کنیم و آن را روی حرارت کم می گذاریم تا پخته و کمی سرخ شود (10 تا 15 دقیقه) در هنگام پخت در ظرف را نمی گذاریم .

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و آن را روی حرارت کم قرار می دهیم پیاز رنده شده و 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن و مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا پیاز کمی سبک و سرخ شود

بعد گوشت چرخ کرده ، آویشن ، پودر رزماری را به آن اضافه می کنیم تا طعم و مزه آویشن و رزماری به خورد گوشت برود و سس فتوچینی ما خوشمزه و خوش طعم شود . در ظرف را می گذاریم تا گوشت و پیاز با هم پخته شود تا طعم و خامی گوشت از بین برود


بعد از 3 تا 4 دقیقه در  ظرف را برمی داریم و بعد سویا را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم( 4 تا 5 دقیقه )


بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا تفت بخورد و مواد سس ما خوش رنگ شود( 2 تا 3 دقیقه )بعد هویج رنده شده را اضافه می کنیم و با مواد اولیه مخلوط می کنیم (2 دقیقه تفت بخورد )

کرفس را اضافه می کنیم (1 دقیقه تفت می دهیم)


مقداری نمک و آب لیمو را اضافه می کنیم و مایه فتوچینی را به هم می زنیم خوب سس فتوچینی ما آماده است 

یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و داخل آن آب می ریزیم و آن را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا وقتی که آب کاملاً جوش بیاید و  مقداری نمک،‌ زردچوبه (یک چهارم قاشق چایخوری) به آب اضافه می کنیم  تا فتوچینی ما خوشرنگ شود .

بعد فتوچینی را طبق شکل درسته داخل قابلمه می ریزیم و بعد کم کم فتوچینی ها نرم می شود و آرام  آن را به هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود وقتی احساس کردید خوب پخت و آماده آبکش شدن است آن را آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم

در قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود و بعد 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم وقتی کمی داغ شد سیب زمینی ای را که داشتیم به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم و ته قابلمه می چینیم بعد یک لا فتوچینی

و یک لا سس می ریزیم و آن ها را با هم مخلوط می کنیم

و تا آخر این کار را ادامه می دهیم تا سس و فتوچینی تمام شودبعد قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم ابتدا حرارت را کمی بالا می بریم وقتی بخار از آن بلند شد حرارت را کم می کنیم تا فتوچینی دم بکشد تقریبا نیم ساعت طول می کشد .


امیدوارم درست کنید و لذت ببرید





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
شنبه 22 خرداد 1395
سه شنبه 16 شهریور 1395 03:13 ب.ظ
به به
نوش جونتون
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم
دوشنبه 14 تیر 1395 05:07 ب.ظ
سلام مامان مریم نازنین خوبی عزیزم
به به چقدر هوس برانگیز شده نوش جانتون
مریم آخوندی سلام مریم جان خیلی ممنونم عزیزم
چهارشنبه 9 تیر 1395 12:07 ب.ظ
با سلام
خسته نباشید.خیلی خوب بود.
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم نظر لطفتونه
سه شنبه 8 تیر 1395 03:38 ب.ظ
سلام علیکم
به به چ خوشمزه
مریم آخوندی سلام سجا جان خیلی ممنونم
یکشنبه 6 تیر 1395 05:11 ب.ظ
سلااااااااام
نماز روزه هاتون قبول حق
عالی بود مثل همیشه سپاس
مریم آخوندی سلام زهرا جان خیلی ممنونم نماز و روزه های شما هم قبول باشه عزیزم التماس دعا دارم خیلی ممنونم
چهارشنبه 2 تیر 1395 10:19 ب.ظ
عالی بود . حتما امتحان میکنم . مرسی از آموزشت
مریم آخوندی خیلی ممنونم الناز جان نظر لطفته گلم
دوشنبه 31 خرداد 1395 05:53 ب.ظ
مثل همیشه عالیییییییییی
ممنون که همیشه باصبر همه ریزه کاریای کار رو توضیح میدید واقعا ممنون از اموزشای خوبی که میزارید
مریم آخوندی خیلی ممنونم عزیزم نظر لطفته سولماز جون عزیزم
یکشنبه 30 خرداد 1395 07:28 ق.ظ


ختم سوره قدر در ماه مبارک رمضان

هدیه محضر نورانی امام علی علیه السلام
به نیت سلامتی امام زمان عج الله و تعجیل در فرج
پیروزی رزمندگان اسلام و رفع موانع ظهور

مهلت قرائت تا پایان ماه مبارک

لطفا جهت شرکت در این ختم پربرکت تعداد را در قسمت نظرات اعلام بفرمایید.


سلام و احترام با ارزوی قبولی عبادات و رازو نیارهایتان به درگاه حضرت حق تعالی . به سفره پر برکت مولا دعوتید و من الله التوفیق
-------------------
http://minatala.persiangig.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%20%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%20%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C%202/78705282854785026108.jpg




مریم آخوندی
دوشنبه 24 خرداد 1395 03:28 ب.ظ
ناگـــزیرم از سـفر بــــی سرو سامان چون باد بـــه گـــرفـتـار رهــــایـــی نتـــوان گــــفـت ازاد کوچ تا چند؟! مگـر می شود از خویش گریخت بــال تنهـــا غـــــم غــــربت بــه پرســتو ها داد ایــن کـــه مردم نشــناسند تورا غربت نیست غـــربت ان است کــــه یـــاران ببرنـــدت از یـاد فاضل نظری
مریم آخوندی
یکشنبه 23 خرداد 1395 10:36 ق.ظ
من سالهاست که ماکارونی رو دم نکردم و اینجوری درست نکردم. به شدت هوس ته دیگ سیب زمینیشو کردم.
مریم آخوندی سلام عزیزم قابل شما رو نداره
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت