تبلیغات
باران قاصدک - طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله
باران قاصدک
آشپزخونه شمالی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


بسم الله الرّحمن الرّحیم
وَإِن یَكَادُ الَّذِینَ كَفَرُوا لَیُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
سلام به وبلاگ من و دخترام خوش اومدید
ما از شمال کشور یعنی رامسر در خدمتتون هستیم
در این جا قصد داریم آموزش های آشپزی و یه جاهای هم از آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شمال بگیم امیدواریم که خوشتون بیاد البته دوست داریم که با فرهنگ شهرهای دیگه آشنا بشیم خوشحال میشیم که دوستای دیگه از شهرهای دیگه هستند درباره آداب و رسوم و جاذبه های گردشگری شهر خودشون برامون بگن خیلی خیلی از دوستای گل و نازنین ممنونیم
لطفا نسبت به مطالب آموزشی این وب جانب امانت را رعایت فرمایید این وب در تاریخ 1393-12-18 در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است .

مدیر وبلاگ :مریم آخوندی
طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است . آموزش امروز ما آموزش آبگوشت با ماهیچه گوساله است که مدت پخت این غذا کمی طولانی است اما ارزش غذایی خیلی بالایی دارد .

مواد لازم برای آبگوشت با ماهیچه گوساله :

نخود آبگوشتی : 200 گرم

سیب زمینی : 3 عدد متوسط

لوبیا : 200 گرم

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی : 3 عدد

پیاز : 4 عدد متوسط

زردچوبه : 2 قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

زیره : یک چهارم قاشق چایخوری

 این مقدار برای 6 نفر است .

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله :

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و ماهیچه ها را در آن می ریزیم و مقداری آب سرد داخل ظرف می ریزیم (هر چه ظرف بزرگ باشد بهتر است) و به اندازه (2 تا 2/5 لیترآب) روی حرارت می گذاریم وقتی جوش آمد کف روی گوشت را برمی داریم و بعد 2 تا پیاز ریز شده و 1  قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم و چند جوش خورد حرارت را خیلی کم می کنیم تا ماهیچه ها کم کم بپزد (تقریبا 3 ساعت)

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

نخود و لوبیا را از 10 تا 12 ساعت قبل آن را با آب و 2 قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم تا کاملاً خیس بخورد و نفخ آن از بین برود در این مابین 2 بار آب آن را عوض کنید بعد آن را خوب می شوئیم و یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم نخود و لوبیا را در آن می ریزیم و داخل ظرف آب سرد می ریزیم مقدار آب بقدری باشد که روی نخود و لوبیا را بگیرد و روی حرارت می گذاریم و وقتی که جوش آمد کف آن را می گیریم

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

بعد 1 قاشق چایخوری زردچوبه و 2 عدد پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم و روی حرارت کم می گذاریم

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

و وقتی نخود و لوبیا پخته شد (تقریباً 1 ساعت و 45 دقیقه )

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

نخود و لوبیا را به گوشت اضافه می کنیم .

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

رب گوجه فزنگی و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم سیب زمینی را به صورت بزرگ خرد می کنیم و اضافه می کنیم

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

لیمو عمانی را چند تا چنگال می زنیم و اضافه می کنیم

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

حرارت را کم می کنیم و می گذاریم غذای ما جا بیفتد و رنگ و لعاب خوب بگیرید (تقریباً‌1/5  ساعت) این آبگوشت واقعاً خوشمزه و لذیذ است و خیلی غذای مقوی و مطلوب ما ایرانیان می باشد .

طرز تهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله

نکته :

1 . من در آبگوشت از زیره استفاده کردم تا نفخ آن از بین برود مقدار زیره (در مواد لازم بالا ذکر شد )و سعی کنید زیاد زیره نریزید تا آبگوشت عطر زیره نگیرد . 

2 . ماهیچه های تازه را خوب بشوئید . در سبد بریزید تا آب آن خارج شود و بعد در مشما فریزر بریزید و در آن را محکم ببندید و 24 یا 48 ساعت در فریزر نگهداری کنید و بعد از فریزر بیرون بیاورید و در یخچال بگذارید تا کاملاً یخ آن آب شود و بعد با آن غذا درست کنید . این کار باعث می شود که هم میکروب آن در سرما از بین برود و هم گوشت خوب پخته شود و گوشت آن لذیذتر شود .

3 . مدت زمان پخت نخود و لوبیا بستگی به نوع نخود و لوبیا و هم منطقه آب و هوایی دارد .


برای دیدن فایل PDF روری متن زیر کلیک کنید

طرزتهیه آبگوشت با ماهیچه گوساله





نوع مطلب : شام، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، شام، دیزی، آبگوشت، غذای سنتی،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 3 مهر 1395
شنبه 18 دی 1395 02:58 ب.ظ
به به عالییییییییی حرف نداری مامان مریم جون
مریم آخوندی خیلی ممنونم سولماز جون عزیزم
یکشنبه 25 مهر 1395 10:02 ق.ظ
من همیشه آبگوشت رو همین مدلی با گوشت گوساله درست می کنم و خیلی دوستش دارم.
مریم آخوندی
دوشنبه 5 مهر 1395 02:34 ب.ظ
سایتتون بوی بارون و جنگل میده!
مریم آخوندی خیلی ممنونم نظر لطفتونه
دوشنبه 5 مهر 1395 02:33 ب.ظ
عالی بود مریم خانم. راستی چرا نخود و لوبیا رو توی زودپز نمیپزید من همیشه توی زودپز می پزم له هم نمیشه
مریم آخوندی خیلی ممنونم خدیجه جان توی زودپر هم میتونید درست کنید من دیگه عادت کردم روی گاز درست می کنم
یکشنبه 4 مهر 1395 06:26 ب.ظ
سلام این فصل دیگه واقعا میچسبه ممنون اگه اطلاعاتی راجع به چگونگی خرید بهترین حبوبات ر و دارید راهنمایی کنید بعضی وقتها آنقدر بی کیفیت هستند که هر چقدر می جوشانیم سفت هستند
مریم آخوندی سلام خیلی ممنونم عزیزم
بهتره که از نخود و لوبیاهای بسته ای استفاده نکنید چون پختش خیلی سخته و دیرپز هستن و من از جاهایی که مطمئن هستم می خرم و یک بار استفاده می کنم اگه خوب بود همیشه از اون فروشگاه می خرم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





موضوعات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت